Sunday, 6/6/2021

Promenade A Promenade B Promenade C Promenade D

8:30am

Promenade A
8:30 AM – 5:00 pm

Getting To Know O365 From A to Z

Promenade B
8:30 AM – 5:00 pm

Power Automate/Flow In a Day

Promenade D
8:30 AM – 5:00 pm

Teams-Work Makes the Dream Work

Monday, 6/7/2021

Promenade A Promenade B Promenade C Promenade D Oklahoma Ballroom

7:00am

Expo Hall
7:00 AM — 60 min

Registration & Morning Refreshments

8:15am

Promenade A
8:15 AM — 70 min

Keynote Speaker

9:40am

Oklahoma Ballroom
9:40 AM — 70 min

The Ins and Outs of Office 365 File Sharing

10:50am

Expo Hall
10:50 AM — 30 min

Expo Opens & Coffee Break

11:20am

Promenade C
11:20 AM — 70 min

Practical Power Automate

Promenade D
11:20 AM — 70 min

The SharePoint List Facelift

Oklahoma Ballroom
11:20 AM — 70 min

TMO (Too Many Options) In O365?

12:30pm

Expo Hall
12:30 PM — 60 min

Lunch Break in Expo Hall

1:30pm

Oklahoma Ballroom
1:30 PM — 70 min

Keep All The Things with Office 365 Retention

2:40pm

Expo Hall
2:40 PM — 30 min

Afternoon Break & Expo Hall

3:10pm

4:20pm

Promenade A
4:20 PM — 70 min

POWER HOUR

5:30pm

Expo Hall
5:30 PM — 90 min

Networking Cocktail Reception

7:00pm

Expo Hall
7:00 PM — 60 min

Speakers Reception

Tuesday, 6/8/2021

Promenade A Promenade B Promenade C Promenade D Oklahoma Ballroom

8:00am

Expo Hall
8:00 AM — 60 min

Registration and Morning Refreshments

9:00am

Promenade A
9:00 AM — 70 min

PowerApps Makeover: Basic to Beautiful

Oklahoma Ballroom
9:00 AM — 70 min

What to do when your Flow doesn't Flow

10:10am

Expo Hall
10:10 AM — 40 min

Coffee Break in Expo Hall

10:50am

12:00pm

Expo Hall
12:00 PM — 60 min

Lunch Break in Expo Hall

1:00pm

2:10pm

Expo Hall
2:10 PM — 40 min

Afternoon Break & Expo Hall

2:50pm

Agenda Management powered by Sessionize.com icon-company icon-blog icon-linkedin icon-other icon-twitter